Kuiva, kutiava iho? Liiallista karvanlähtöä?

Tehokasta ongelmaratkaisua Vetzyme-öljyillä

Vetzyme Moult & Coat

Karvanlähtö kuuluu koirilla ja kissoilla asiaan - liiallinen karvanlähtö on kuitenkin yleinen ongelma.
Karva saattaa lähteä ihotaudin, haavan nuolemisen tai rapsuttamisen takia. Uuden karvan kasvaminen saattaa kestää pitkää.
Kiilloton ja läikikäs koiran turkki ei ole kaunis katsella.

Moult&Coat-tuotteen rasvahapot auttavat metabolismi-tapahtumaa tuottamaan terveen ihon ja tätä kautta myös terveen turkin. Tuote vähentää nopeasti liiallista karvanlähtöä – myös kissoilla, ja tätä kautta pienentää karvapallo-ongelmaa. Moult&Coat saa myös uuden karvan kasvamaan nopeasti ongelmakohtiin. Lisäksi se antaa loistavan kauniin kiillon.

Tästä apu liialliseen karvanlähtöön.

170 ml/plo

 

Vetzyme Dry Skin

Nykyään koirat pidetään lähinnä sisällä ja koiralle tai kissalle keskuslämmitetty, kuivailmainen sisätila ei ole luonnollinen elinympäristö; iho kuivuu, kutiaa ja turkki menettää kiiltonsa. 

Koirien ja kissojen iho-ongelmien hoito öljyvalmisteiden rasvahappojen kuten Linoleenihappo, D.H.A, E.P.A ja G.L.A kanssa vanhemmilla markkina-alueilla mm. Englannissa, Saksassa ja Ranskassa on tuottanut hyviä tuloksia. Näillä rasvahapoilla on todettu olevan synergistisiä vaikutuksia antihistamiinien kanssa ja niiden käyttö vähentää kortisonin tarvetta. Tutkimusten mukaan n. 20% koirista vähentää raapimista.

Tästä apu koiran ihon hilseilyyn.

Dry Skin sisältää runsaasti G.L.A:ta, jota normaali ruuassa ei ole. Elimistö muokkaa mm. kasviöljyistä saatavaa Linoleenihappoa Gamma-linoleenihapoksi. Stressi, kuumuus, allergiat tai dieetti voivat hidastaa tai jopa keskeyttää tämän muokkautumis-prosessin. G.L.A:lla on suuri merkitys myös koiran ja kissan hormoonitasapainoon. Antamalla Vetzyme Dry Skin –valmistetta voidaan taata lemmikille keskeytymätön G.L.A-lähde joka auttaa ylläpitämään hyväkuntoisen, terveen ihon. Se auttaa myös kutinaan ja soveltuu myös mm. atopian tukihoitoon. "Vetzyme Moult & Coat sai turkin kasvamaan nopeasti uudelleen karvanlähdön jälkeen!" TP, Pihtipudas

150 ml/plo

Jäykät nivelet notkeiksi!

Varsinkin vanhemmilla koirilla jäykät nivelet ja joustamattomat jänteet ovat yleinen ongelma.

 

Vetzyme Flexible Joint

Lemmikin omistaja joutuu yleensä hoitovaihtoehtojen puutteesta vain katsotaan kivuliaasti liikkuvaa lemmikkiään. Flexible Joint auttaa.
Monityydyttymättömättömien rasvahappojen E.P.A:n ja D.H.A:n nousseiden tasojen on voitu tutkimusten perusteella osoittaa auttaneen nivel- ja jänneongelmista kärsiviä koiria ja kissoja. Omega3 parantaa lisäksi sydämen toimintaa.

Kun ongelma on saatu kuntoon Flexible Joint -öljyllä, voit jatkaa ongelmatonta koiranelämää Flexible Joint- tai High Strenght Flexible Joint -tableteilla jatkuvassa käytössä.

Tästä apu koiran nivelongelmiin.

170 ml/plo

 

Levottumuutta, agressiivisuutta?

Monilla koiraroduilla on taipumusta agressiivisuuteen ja rauhattomaan käytökseen.

Vetzyme Stay Calm

Stay Calm -rasvahappovalmisteen Kamomilla ja Inkivääri rauhoittavat luonnollisella tavalla ja turvallisesti levottoman kumppanisi. Se sisältää myös muiden Vetzyme-rasvahappovalmistiden tapaan runsaasti A- ja D-vitamiineja. 

Monet ovat saaneet levottoman koiransa näyttelykuntoon Stay Calm'illa. Samoin ilotulituksille aroille koirille voi kokeilla.

Tästä apu lemmikin rauhattomuuteen.

170 ml/plo

Kaikissa Vetzyme-öljytuotteissa on käytetty puhtaimpia kala- ja kasvisöljyjä. 
Ne sisältävät myös runsaasti A-, D- ja E-vitamiineja, joilla on yleiskuntoon kiistattomia positiivisia vaikutuksia.


Copyright Delivet Oy | McAfee SiteAdvisor site report